ISAP 2018 - Osvojite besplatnu ulaznicu i majicu ISAP 2016 – sudjelujte na Milenijskoj fotografiji

Osvojite besplatnu ulaznicu i majicu ISAP 2016 – sudjelujte na Milenijskoj fotografiji

Published on 10.10.2016, in Nekategorizirano.

U sklopu 10 . Internacionalnog sajma pršuta, upravo u povodu jubileja odlučeno je da se snimi Milenijska fotografija, pa u Tinjan tim poslom stiže i poznati fotograf Šime Strikoman. Tinjanu će to biti prva takva fotografija, a Strikoman je svojim objektivom snimio na stotine njih.

Slikanje Milenijske fotografije održati će se dana 16. 10. 2016. (nedjelja) na glavnom trgu u Tinjanu u 12.00 sati. Naglašavamo da svi koji sudjeluju moraju doći na mjesto slikanja najkasnije u 11.00 sati radi podijele majica i dobivanja uputa kako sudjelovati u fotografiji. Na fotografiji će biti snimljeno čak 410 osoba!

DJI_0351

Želite li i vi biti dio Milenijske fotografije kojom će biti obilježena deseta obljetnica ISAP-a prijavite se na email: blanka.sincic@istra-istria.hr. Sve informacije zainteresirani mogu dobiti na spomenuti email. Na fotografiji mogu sudjelovati svi zainteresirani, te se po prijavi može prijaviti više osoba, ali je potrebno navesti ime i prezime osoba za koje se prijavljuje.
Važno je napomenuti da svi sudionici Milenijske fotografije dobivaju kao poklon majicu i ulaznicu za Internacionalni sajam pršuta ISAP 2016. Tinjan, te da sa sobom moraju obavezno donijeti kupon koji šaljemo u privitku potvrde o sudejlovanju, kao i osobnu iskaznicu.

 
イブサンローラン バッグ イブサンローラン バッグ