ISAP 2018 - Dva dana kada morate proći do Tinjana

Dva dana kada morate proći do Tinjana

Published on 07.10.2016, in Nekategorizirano.
ISAP-2016-prsut
Jedan vikend u godini posebno je zanimljiv ljubiteljima možda i najcjenjenije, a svakako jedne od najpopularnijih suhomesnatih delicija – pršuta. Značajan broj vrhunskih proizvođača i čitava rijeka ljubitelja pršuta pohodit će 15. i 16. listopada istarski gradić Tinjan, koji je već pomalo postao sinonimom za ovaj sjajni gastro proizvod.
Koliko je brend internacionalnog sajma pršuta popularizirao domaćina, najbolje opisuje činjenica kako se ovo mjesto već neko vrijeme naziva “gradom pršuta”. U Tinjanu će za ovu priliku biti postavljen prostrani sajamski šator površine od preko 1600 m2, u kojem će preko 40 izlagača iz cijelog svijeta predstaviti svoje viđenje ove mesne delicije.
DJI_0351
Prošle je godine ova manifestacija bila jedno od najposjećenijih gastro događanja u cijeloj Istri, a o njezinoj popularnosti svjedoči brojka od 25 000 posjetitelja koji su kroz dva dana prošli sajmom. Da se gosti nisu samo šetali i razgledavali govori nam podatak da je na lanjskom Internacionalnom sajmu konzumirano oko 500 pršuta, a slične se, ako ne i veće brojke, očekuju i ove godine!
Uz pršute, na ovogodišnjem će sajmu brojni posjetitelji imati priliku konzumirati novo Istarsko pivo, najnoviji proizvod i perjanicu ponude glavnog sponzora ovogodišnjeg sajma Istarske pivovare, koja će u sklopu sajma imati i svoj VIP šator.
Najavljena su i brojna gastro, kulturna ali i estradna događanja u dvodnevnom programu. Tako će na koncu prvog dana sajma, u petak 15. listopada, nastupiti popularni splitski zabavljač Jole, a za finale i vruću atmosferu na zatvaranju sajma u nedjelju 16. listopada pobrinut će se atraktivna Lidija Bačić.
 
イブサンローラン バッグ イブサンローラン バッグ